15.04 - 08.05.2017

Текущи промоции

Нескафе Класик + подарък чаша
23% 7.99 Вместо 10.49
Нескафе Класик + подарък чаша 250 гр
Пражка шунка Тандем
20% 3.99 Вместо 4.99
Пражка шунка Тандем 240 гр
Пражка шунка Тандем
20% 3.99 Вместо 4.99
Пражка шунка Тандем 240 гр
Кисело мляко Елби Булгарикум 2%
27% 0.69 Вместо 0.95
Кисело мляко Елби Булгарикум 2% 400 гр
Авокади
Акция 0.99
Авокади 1 бр

Вкусни рецепти

Брошура 19. 05. - 01. 06. 2016. г.

Абонирайте се за новите промоции

Успешно се записа и ще получаваш нашите промоции!